Voldsom start på pinsen: Brand, smadrede biler og klip i kortet

Pinselørdag på Amager blev en voldsom en af slagsen med brand, buler, blinkende lygter og alt for mange klip i kørekortet.

På Øresundsvej gik det alt for stærkt og helt galt for en billist. Foto: presse-fotos.dk

Lørdag eftermiddag måtte Hovedstadens Beredskab trække i arbejdstøjet og komme en villaejer på Stenlandsvej til undsætning da der var udbrudt brand i ejendommen. Politiet opfordrede på Twitter beboere i nærheden til at lukke døre og vinduer pga. den kraftige røgudvikling.

Foto: presse-fotos.dk

Branden opstod ifølge politiet i husets carport hvorfra den spredte sig til hovedhuset hvor én voksen og to børn opholdt sig. Ingen kom til skade i forbindelse med branden. Brandårsagen er endnu ukendt.

Foto: presse-fotos.dk

Kort tid efter måtte beredskabet ud til endnu en brand i et skur på Hagbardvej tæt ved Amager Strand. Branden blev anmeldt kl. 14.54 og inden beredskabet kom frem havde beboere selv prøvet at slukke branden ved hjælp af haveslanger.

Foto: presse-fotos.dk

Det var imidlertid ikke nok og kort efter havde Hovedstadens Beredskab fået styr på flammerne som heldigvis ikke kom til fare for det omkringliggende byggeri. Hændelsen melder kun om materielle skader og ingen tilskadekomne.

Foto: presse-fotos.dk

Buler og blinkende lygter på Øresundsvej

Lørdag aften omkring kl. 20.00 skete der et voldsomt trafikuheld med fire implicerede biler på Øresundsvej ved Amager Strandpark.

Foto: presse-fotos.dk

“Der er tale om en bil, som forsøger at lave en overhaling, og rammer så bilen foran ved forsøg på overhaling”, siger vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Svejstrup til BT.dk

Der er formentlig også tale om en hastighedsovertrædelse i forbindelse med overhalingen hvor bilen først rammer en parkeret bil og derefter spinner rundt og rammer flere andre parkerede biler.

Foto: presse-fotos.dk

Politi, ambulancer og akutlæge ankom hurtigt til stedet efter ulykken som på trods af store materielle skader på bilerne, ikke fik alvorlige tilskadekomne. To implicerede i ulykken blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet, skriver BT.dk.

Alt for mange klip i kortet i Dragør

Københavns Politi fik lørdag en grundig test i frisørens klippekunst i forbindelse med en trafikkontrol på i krydset ved Englandsvej og Møllevej i Dragør. En mårettet indsats mod hastigheden i trafikken fik for trafikanter og Politi et noget kedeligt resultat. På kun to timer blev der rejst 34 sager med klip i kortet og to bilister måtte kvittere med betinget frakendelse af kortet, oplyser Københavns Politi på Twitter hvor de slutter af med en kraftig opfordring til trafikanterne: “Kør efter reglerne og forholdene”!

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?