Ny direktør i Fremad Amager

Den 46-årige Allan Ravn, som tidligere har spillet professionel fodbold hos bla. Brøndby, afløser Michael Jahn som direktør i Fremad Amager. Sidstnævnte har i de seneste 5 år været både CFO (marketingschef) og administrerende direktør, men fratræder pr. 1.juli.

Den tidligere Brøndby-spiller Allan Ravn er ny direktør i Fremad Amager. Foto: Fremad Amager/presse

Det meddeler Fremad Amager Elite på sin hjemmeside, hvor Allan Ravn selv glæder sig til den forestående opgave:

‘”Det er en utroligt spændende udfordring for mig, og jeg føler, at jeg har en baggrund og en erfaring som gør, at jeg er klar til at give mig i kast med det. Selv om der er meget store ambitioner i Fremad Amager, går jeg ydmygt til opgaven,” siger en angiveligt glad Allan Ravn.

Den tidligere professionelle fodboldspiller, som er ved at gøre sin MBA færdig, har også en bred erhvervserfaring, ofte i jobs med en sportsvinkel. Allan Ravn har de seneste år således arbejdet som konsulent, med rådgivning af virksomheder i procesoptimering, ledelse og vækst, og derudover har han været med i flere turn-arounds.

Allan Ravn har samtidig holdt sig godt og bredt orienteret i fodboldens verden, og har sideløbende med sit arbejde også rådgivet og coachet unge fodboldspillere, samt trænet på mange forskellige niveauer, hedder det på Fremad Amager Elites hjemmeside.

”Fremad Amager er en klub med et meget stærkt fundament og en vigtig historie. Klubben har de seneste år rykket sig meget på kort tid, og der er ingen tvivl om, vi skal fortsætte den rejse. Men vi skal gøre det med respekt for det fundament, som Fremad Amager hviler på”, uddyber den kommende direktør.

Allan Ravn tiltræder officielt den 1/7, men vil i juni måned indgå i et tæt makkerskab med den afgående direktør, Michael Jahn, for at få den bedst mulige start i jobbet.

Læsere med lidt ældre fødselsdato vil måske huske Allan Ravns legendariske mål for Brøndby, da man slog selveste Bayern München i Champions League i 1998…

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?