Luft en far i Naturcenter Amager

Grundlovsdag genåbner Naturcenter Amager efter knap tre måneders nedlukning. De faste weekendaktiviteter genoplives, og du kan igen få tips og vejledning til dit besøg i naturparken.

Foto: Naturcenter Amager

Af Pia Melander Guilbert

Skal du lufte en far på Grundlovsdag? Så er det oplagt at tage til Naturcenter Amager, der netop genåbner fredag d. Juni, også kendt som fars dag. Weekendaktiviteterne genopstår, efter at have været i corona-dvale, men der vil være fokus på, at aktiviteterne foregår med afstand og i mindre grupper, så sundhedsmyndighedernes anbefalinger er opfyldt, skriver Naturcenter Amager på deres Facebook-side.

Myldrende flora

Første aktivitet kommer til at tage udgangspunkt i naturparkens myldrende flora, der kan laves til fine blomsterkort og for eksempel sendes til isolerede bedsteforældre. I kan også leje en cykel og komme ud i den vilde del af Naturpark Amager, hvor fugle og får nyder sommeren, foreslår naturcentret.

Akacietræ og lærketræ

Både ved Havneslusen og på Naturcenter Amager kan du for tiden møde et par opstillede træfacader. Det skyldes en test af forskellige typer træfacade til brug på naturparkens kommende hovedindgange og blå støttepunkter. 

Træfacaden ved Naturcenter Amager er i akacietræ, mens testen ved Havneslusen er i lærketræ.

Foto: Naturcenter Amager

Hovedindgangene bliver ved Naturcenter Amager, Asger Jorns Allé og ved Metro-stationen ved DR-Byen. De blå støttepunkter bliver ved Havneslusen, ved Byskoven, ved det mellemste fugletårn og i nærheden af det sydlige fugletårn. De skal hjælpe til at facilitere turen ud i den smukke beskyttede natur.

Frem mod skolernes sommerferie, er åbningstidspunkterne i Naturcenter Amager de samme, som inden nedlukningen:  tirsdag til torsdag: 9 – 15 og fredag 9 – 14. Weekend og helligdage: 10 – 16. mandag lukket. Fra 27. juni til 9. august er der åbent alle dage 10 – 16

Seneste artikler

 

Fik du læst?