Gratis vandsport og -spas for Dragørs unge i uge 27

Fra mandag til fredag i sommerferiens første uge åbner Dragør Ungdomsskole for Det Maritime Hus og giver Dragørs unge mulighed for en sjov uge på vandet. Her kan de sejle motorbåd, prøve kræfter med stand up paddling, sejle kajak, lege i waterballs og tage speedbådscertifikat.

Efter nogle lange måneder med hjemmeskole og nødundervisningen, har regeringen afsat penge til kommunerne, der skal sikre sjove sommerferieoplevelser for børn og unge. Den lokale pulje går blandt andet til en hel uges aktiv ferie på vandet, hvor dygtige instruktører står klar til at tage imod de unge og give dem en ferie, de sent vil glemme.

Dragør Ungdomsskole holder åbent i Det Maritime Hus mandag til fredag i uge 27 fra kl. 13-17, hvor alle unge i alderen 13-18 år er mere end velkomne til at kigge forbi. Der er ingen tilmelding, men på grund af corona-regler, kan der ikke være mere end maks 45 unge samtidig, og derfor foregår aktiviteterne ved først til mølle.

De unge kan blandt andet

▪ Sejle i kajak

▪ Sejle motorbåd

▪ Lære stand up paddle

▪ Prøve waterballs

▪ Tage motorbådscertifikat (min. 16 år)

Der er musik og gang i grillen hele ugen, mandag til fredag, fra kl. 13-17.

Tag speedbådscertifikat

Der vil også være mulighed for at tage motorbådskort i løbet af ugen. Kortet kan bruges til at få lov til at sejle for eksempel speedbåd og jetski. Det er dog kun de unge fra 16 år og opefter, der kan tage speedbådskort.

Vil man erhverve sig sit kort, kræver det, at man er til stede hver dag til undervisningen og består prøven om fredagen. Undervisningen koster ikke noget, men det koster 240 kroner til censor at aflægge prøve. Undervisningen starter mandag kl. 13, og man møder bare op.

https://www.amagernyt.dk/2020/06/15/200-millioner-kroner-til-sommeraktiviteter-for-boern-og-unge/

Seneste artikler

 

Fik du læst?