Motorcykeltyv i livsfare

En yngre mand kæmper stadig for sit liv på Rigshospitalet i København efter, at han under en politijagt onsdag aften kørte galt på en stjålet motorcykel på Amager.

En motorcykeltyv er i livsfare efter han kørte ud for rødt i krydset Øresundsvej/Strandlodsvej onsdag aften. Foto: Presse-fotos.dk

Ulykken skete i krydset mellem Øresundsvej og Strandlodsvej kort før klokken 20 onsdag aften, hvor en politipatrulje forsøgte at stoppe ham. Det nægtede føreren af motorcyklen, og han kørte efterfølgende ind i en personbil i krydset og blev alvorligt kvæstet.

“Hans tilstand er stadig kritisk”, siger vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Stormer, til dagbladet B.T. torsdag morgen.

Den kvæstedes identitet er ikke endelig fastslået, og derfor er eventuelle pårørende heller ikke orienteret endnu. Af den grund vil politiet på nuværende tidspunkt kun oplyse, at det drejer sig om en yngre mand.Efter ulykken blev krydset spærret, mens en bilinspektør undersøgte både stedet og køretøjerne nærmere.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at motorcyklisten kørte direkte over for rødt, da politiet forsøgte at stoppe ham. Under flugten kørte han ud i krydset ved Øresundsvej og Strandlodsvej, og direkte ind i en modkørende bil. Det viste sig, at motorcyklen, han kørte på, var stjålet. Føreren af personbilen slap uden fysiske skader.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed skriver torsdag morgen i en pressemeddelelse, at den er gået ind i sagen.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?