Lukas Graham-koncert fra toppen af Øresundsbroen

20-årsjubilæet for Øresundsbroen fejres i aften med en høj mini-koncert af ingen mindre end den danske verdensstjerne Lukas Graham. Det er første gang nogensinde, at toppen af broen bliver omdannet til koncertscene.

Kom med til livekoncert i aften kl 20. Billede: Øresundsbroen

Af Pia Melander Guilbert

Det perfekte sted, når vi skal holde afstand til hinanden, kalder kommunikationsansvarlig og projektleder for Øresundsbroens jubilæum John Alexander Sahlin det i en pressemeddelelse, og ja man må sige, at afstanden er til at føle på, når Lukas Graham i aften klokken 20 giver minikoncert fra toppen af Øresundsbroen. 

Et magisk sted

Nærmere præcis sendes koncerten fra en af broens fire 203,5 meter høje pyloner. Du kan se den live – enten på broens facebookside eller hjemmesiden www.oresundsbron.com

– Toppen af Øresundsbron er et vildt sted med en magisk udsigt over sundet, udtaler kommunikationsansvarlig John Alexander Sahlin i pressemeddelelsen.

Ny pylonbelysning

Udover minikoncerten vil broens nye pylonbelysning være tændt hver aften fra 1. – 5. juli i anledning af jubilæet. Den nye brobelysning er betydeligt mere energieffektiv end den oprindelige pylonbelysning og meget mere fleksibel og flot.

Der er også være fødselsdagstema i betalingsanlægget, som er pyntet i begge retninger for at markere den dansk-svenske forbindelse. Og når det igen vil være muligt at gennemføre kundeaktiviteter uden corona-restriktioner, står disse også i jubilæets tegn, lover Øresundsbroen på sin hjemmeside. 

Seneste artikler

 

Fik du læst?