Billetterne rives væk

Halv pris på kulturoplevelser har betydet kø til sommerens seværdigheder. Nogle steder har allerede udsolgt en uge frem, og du rådes til at bestille online, hvis du vil sikre dig billetter. Det gælder blandt andet Den Blå Planet.

Foto: Den Blå Planet

Af Pia Melander Guilbert

Regnvåd sommer kombineret med, at mange danskere i år har valgt holde ferie hjemme er en del af årsagen til den store efterspørgsel, mange kuluturseværdigheder oplever for tiden. Og så selvfølgelig regeringens tiltag med halv pris på en entre.

Nyt kø-system på Den Blå Planet

Et af de steder, travlheden er kommet lidt bag på, er Den Blå Planet i Katrup, der ellers har været hårdt økonomisk ramt under corona-krisen. Nu har akvariet måtte oprette et nyt køsystem:

– Vi har begrænset kapacitet i forhold til, hvor mange vi må lukke ind ad gangen, så gæsterne skal booke et tidsrum, så vi ved hvornår gæsterne kommer, udtaler den presseansvarlige til TV2 Lorry.

Den begrænsede kapacitet betyder dog også, at Den Blå Planet, på trods af populariteten, har 2620 færre besøgende end i samme periode sidste år

Brug online-booking

Hos Statens Naturhistoriske Museum melder man om fuldt booket den næste uge. På Experimentarium har man måtte afvise gæster, og flere svømmehaller har oplevet køer på flere timer, oplyser TV2 Lorry. Seværdighedernes bedste råd til dig, der ikke vil gå forgæves, er at booke din billet online.

Seneste artikler

 

Fik du læst?