Stil, glamour og tid til forkælelse

Grundig vejledning. Lækre, skånsomme produkter og god tid. Det er opskriften, når Christina Knudsen inviterer til smuksering hos Glamourama Box i Vestamager Center. Her skal kunderne føle sig som gæster, hvad enten de får lavet vippe-extensions, fjernet uønsket hårvækst eller ordnet negle.

Den perfekte service er idealet hos Glamourama Box, hvor kunderne skal føle sig velkomne på samme måde, som hvis de var gæster.

Af Pia Melander Guilbert

Glamourama. Prøv at smage på ordet. Christina Knudsen stødte på det i en krimi af Bret Easton Ellis, der også har skrevet American Psycho. Hun syntes, det smagte af alt, hvad hun holdt af ved skønhedsbranchen – drømmen om stil, glamour og et kodeks om ordentlighed. Du kan dog være helt tryg ved, at handlingen i Christinas skønhedssalon er en helt anden end i bogen. Hos Glamourama Box skal kunderne føle sig velkomne, som om de var gæster.

Den perfekte service

Oprindeligt drømte Christina om at blive frisør, men hendes mor mente, at det var et job, hvor man blev hurtigt nedslidt. Stewardesse, supervisor i et luftfartselskab og butikschef i Flying Tiger er nogle af de titler, Christina i stedet har på cv´et, men gennem de forskellige jobs har den røde tråd altid været ønsket om at yde den perfekte service.

Det gælder også i Glamourama Box. Hvad enten du kommer for at få lavet vippe-extensions, fjernet uønsket hårvækst, ordnet negle eller andet, kan du stole på, at Christina står 100 procent inde for produkter og resultater. Og hun er ikke bange for at fraråde kunden en behandling, hvis hun tænker, at resultatet ikke vil blive godt. 

– Mange unge piger drømmer eksempelvis om meget lange øjenvipper, men hvis øjenvipperne bliver for tunge, ødelægger det hårsækken i dine egne øjenvipper, forklarer Christina. 

Skånsomme produkter og et godt grin

Christina sætter altid ekstra tid af til en behandling. Ingen skal føle sig skubbet ud ad døren. Stemningen er også vigtig, især når det gælder kunder, der skal have fjernet uønsket hårvækst. 

Et godt løsner stemningen, når uænsket hårvækst fjernes med sugaring eller enzymer, der giver skånsomme, men effektive resultater.

– Det kan i visse situationer være ret grænseoverskridende for kunden, og så hjælper det med et godt grin, fortæller Christina, der fjerner hår med henholdsvis sugaring og enzymer. Sugaring er et naturligt produkt, som også er skånsomt ved huden. Enzymer er er et alternativ til laser, når kunden ønsker et permanent resultat.

Glamourama Box var oprindeligt en hobbyvirksomhed, men i januar 2020 tog Christina beslutningen om at springe ud som fuldtidsselvstændig. Da lokalerne stod klar, lukkede Danmark dog ned.

– Det har været en svær start, men jeg er så heldig at have en del loyale kunder, der støtter mig og også kigger forbi og siger hej. De synes, det er dejligt, at man bare kan køre herud i stedet for at skulle helt ind til byen for at få lavet sine behandlinger. Det er nemt at finde parkeringsplads, og min salon ligger ugenert her på 1. sal, konstaterer en storsmilende Christina.