Nyt klistermærke hylder lokale erhvervsdrivende

Corona-krisen har været hård ved de lokale erhvervsdrivende. For at hylde dem, der ikke bare har kæmpet sig gennem, men også haft overskud til at tænke på fællesskabet, har handelsforeningen Amager Butikkerne fået lavet et klistermærke, der signalerer opbakning til lokalsamfundet.

Af Pia Melander Guilbert 

”Vi handler lokalt. Amager Butikkerne 2020” Det er teksten på det grønne klistermærke med en Amager-pige i midten, som nu kommer til at pryde facaden hos mange af øens erhvervsdrivende.

I et nyhedsbrev sendt til medlemmer af Amager Butikkerne skriver citykoordinator Morten Bøje Stensgaard Larsen:

”Klistermærket markerer, at I er fuldbyrdet medlem af Amager Butikkerne, og at I herigennem gør noget ekstra for det lokale handelsliv. Vi mener, at det er relevant at sætte fokus på netop jer, som stadig efter krisen, der i den grad har ramt os forretningsdrivende, stadig finder det ekstra overskud til at være en del af fællesskabet og give tilbage til vores allesammens handelsliv. 

Støt op om fastelavn, juleoptog og andre aktiviteter

Fastelavn, majfest, markedsdag, julebelysning og juleoptog er nogle af de aktiviteter, medlemmerne af Amager Butikkerne er med til at betale for gennem deres kontingent til foreningen. Det nye klistermærke bliver uddelt til de lokale butikker i løbet af uge 30. Butikkerne sætter det op på facaden, og gør på den måde kunderne opmærksomme på, at de ved at handle her er med til at støtte op om lokalsamfundet.

Om Amager ButikkerneHandelsforening, der dækker alle butikkerne på Amagerbrogade, Holmbladsgade og Øresundsvej samt alle sidegader. Læs mere på www.amagerbutikkerne.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?