Har du styr på corona-reglerne i lufthavnen?

Det danske sommervejr lokker flere og flere danskere ud at rejse, men de mange nye foranstaltninger, der skal minimere risikoen for corona-smitte, gør, at intet er som det plejer. Københavns Lufthavn har netop fået lavet en lille video, der viser, hvordan du kommer trygt ud og hjem.  

Af Pia Melander Guilbert

Må jeg selv have håndsprit med? Kan jeg købe mundbind i lufthavnen? Og hvor tit skal jeg skifte det? Det er nogle af de spørgsmål, der i øjeblikket bliver stillet af danskere, der skal ud at rejse.   

EASA, det Europæiske sikkerhedsagentur for luftfart, har udvalgt Københavns Lufthavn som en af foreløbig 15 europæiske lufthavne, der skal arbejde for best practise i forhold til at skabe sikre og trygge rejser.

Sikker rejse

På lufthavnens hjemmeside www.cph.dk kan du læse alt om håndsprit, mundbind, corona-pas, afstand og covid-19 tests. Lufthavnen har desuden fået lavet en lille video, der viser, hvordan det hele kommer til at foregå, fra du træder ind i lufthavnen til du er ude igen – et nyt sted.

Seneste artikler

 

Fik du læst?