Sommerserie: Action og afslapning i kabelparken

Hvad enten du er til vilde tricks på vandet eller afslappet surferstemning i loungeområdet, er Copenhagen Cablepark et besøg værd, og selvom du ikke er en vandhund, kan du let få en times tid til at gå med at følge nybegynderne og proffer blive trukket gennem den kabbelbårne bane.  

Sommerserie: Hold ferie hjemme på Amager og udforsk alle de små perler, der giver følelsen af at være under fjernere himmelstrøg. Copenhagen Cablepark er én af dem. Foto: Peter Helgstrand

Af Pia Melander Guilbert 

En ung fyr hopper ned ad den lille trærampe. Allerede inden han er i vandet, er det tydeligt, at han er en af nybegynderne, der som en kluntet fugleunge gør sig klar til at sætte af. Klask siger det, da hans hans wakeboard rammer vandoverfladen, og efter tre meter falder han af. Slukøret trækker han sit board med sig, mens det håndtag, han for lidt siden havde fat i, ufortrødent fortsætter videre med en monoton tikkende lyd.

Surferstemning

Det ser svært ud, men wakeboarding er nemmere at lære end både surfing og skateboarding, fordi du bliver trukket af et kabelbåret håndtag og dermed får hjælp til at holde dig oprejst. Copenhagen Cablepark ligger på Kraftværksvej i København S, lige bag Amager Skibakke. Og det ER noget for dig, også selvom du ikke ser dig selv i våddragt og hjelm, mens du lærer seje tricks på vandet. Du kan nemlig også bare lege surfer-wannabe, sidde og indånde den helt rigtige sommer og surf-stemning, mens du drømmer om at glide ubesværet hen over bølgerne og flyve op ad en rampe, ligesom profferne. Og mens du medlidende kigger på nybegynderne, der kæmper for at holde sig på brættet en tur hele banen rundt.

Foto: Peter Helgstrand

Som nybegynder starter du på lillebanen, hvor du stille og roligt lærer grundteknikken med kun en deltager på banen ad gangen. Børn skal være fyldt ti år. En time inklusiv gear (board, dragt, hjelm og vest) koster 200,- for børn og 300,- for voksne.

Nyd den afslappede stemning i kabelparkens lounge-agtige caféområde. Foto: Peter Helgstrand

Er du blevet sulten af al den havluft, har Kabelparken har også en lille café, hvor du kan få lækker morgenmad, burgere, sandwiches, salater og lidt til den søde tand. AmagerNyts udsendte prøvede frokostmenuen bestående af brioche-burger med saftig bøf, salat, tynde skiver squash, fritter og en soft drink til 120,- Lækkert, sommerligt og sydlandsk, også på en halvskyet dag.

Foto: Peter Helgstrand

Læs mere om Copenhagen Cablepark på: www.copenhagencablepark.dk

Til dig fra AmagerNyt: Ingen af de medvirkende steder i denne serie har betalt for at være med. Der er udelukkende tale om redaktionelt indhold. Tak til facebookgruppen Amager for de mange gode tips til steder på Amager med den bedste feriestemning.

Seneste artikler

 

Fik du læst?