Gør et kup hos Galleri Brylle i Dragør

Malerier til under halv pris. Keramik, keramiske smykker, akvareller, croquis og bøger sælges også stærkt nedsat, når Dragør-kunstner Flemming Brylle i weekenden inviterer indenfor hos Galleri Brylle på A.P. Møllers Allé.

Den franske forfatter George Sand portrætteret i Flemming Brylles serie om “Great Female Personalities”.
Før pris 7000,- nu 3000,-

Af Pia Melander Guilbert

Har du endnu ikke lagt vejen forbi kunstner Flemming Brylles galleri i Rotunden på A.P Møllers Allé i Dragør, så er weekenden et oplagt tidspunkt. Flemming Brylle sælger nemlig ud af sine værker, hvoraf nogle er nedsat til under halv pris. Det gælder eksempelvis en række store kvindeportrætter i serien ”Great Female Personalities.”  Du vil også finde keramiske smykker af Helga Brylle, keramik, akvareller og croquis-originaler, der aldrig har været billigere. Ligesom Flemming Brylles bøger også er sat ned. Du sparer mellem 30 og 60 procent i forhold til den oprindelige pris.

Flemming Brylle foran Rotunden på A.P. Møllers Allé.

Plads til nye projekter

Flemming Brylle er en original i ordets fineste betydning. Han er født i 1935 og har stadig en beundringsværdig skabertrang. Samtidig har han en stor kærlighed til sine værker og kan på stående fod fortælle historien bag dem alle. At holde udsalg er derfor noget, der gør lidt ondt, men årsagen er langt fra, at Flemming endelig følger familiens opfordring til at gå på pension og slappe lidt af. Nej! Det handler om at rydde ud for at skabe plads til nyt. I 2021 er planen at en fotograf, en grafiker, en designer, en arkitekt samt freelancemedarbejdere skal flytte ind i Rotunden og samarbejde på tværs om projekter inden for design og udvikling.

Værket “Hommage W Lundstrøm” sat ned til 5500,-

20 værker hver weekend

Resten af året vil der hver weekend være 20 nye værker til salg til nedsatte priser, dog undtaget weekenden d. 29. til 30. august. Her fejrer Flemming Brylle sin 85 års fødselsdag og holder derfor lukket i galleriet.

Flemming Brylle er selv til stede i galleriets åbningstid, så du kan hilse på kunstneren og få historien bag netop dit kup. Samtidig er Rotunden med sit fantastiske lysindfald et meget inspirerende sted at opleve kunst.

I weekenden 8. til 9. august har Galleri Brylle åbent fra 14 til 16. 

Følg med på Facebook, hvor den kommende weekends tilbud løbende vil blive vist: https://www.facebook.com/flemming.brylle?epa=SEARCH_BOX

Værket “Simlongsdalen, Sverige” er sat ned til halv pris og koster nu 2000,-