Farvel til Restaurant Sundby Sejl

Ikke flere stjerneskud, stegt flæsk og pariserbøffer hos Restaurant Sundby Sejl. Efter at have holdt lukket en uges tid, kunne indehaverne i weekenden melde ud, at de desværre ikke klarede corona-krisen.

Foto: Restaurant Sundby Sejls facebookside

Af Pia Melander Guilbert

Lukket “grundet hovedreparation”. Sådan har der det seneste stykke tid stået på Restaurant Sundby Sejls hjemmeside, og i weekenden kunne ejerne så meddele, at restauranten efter ti “gode og hårde år” er gået konkurs.

“Vores virksomhed overlevede ikke Covid-19 krisen. Vi har søgt diverse hjælpepakker, men uden det store held,” skriver de på restaurantens facebookside.

Håber arrangementer stadig kan gennemføres

Restaurant Sundby Sejl var eller hurtige til at gå over til takeaway og udbringning, da krisen ramte, fremgår det af nogle af de mange kommentarer til lukningen, hvor flere følgere giver udtryk for, at de er kede af nyheden.

Indehaverne af Restaurant Sundby Sejl skriver desuden, at de er i gang med at finde en løsning med Sundby Sejlforening, så alle, der har booket selskab i 2020, stadig kan få lov til at gennemføre deres arrangement

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?