Alvorlig ulykke i Tårnby-kryds

En motorcyklist kørte tirsdag aften ind i en bil i krydset mellem Listedvej og Tårnbyvej. Begge er kørt på hospitalet med udrykning. Motorcyklisten i livløs tilstand.

Foto: Mikkel Joh Johansen

Af Pia Melander Guilbert

Tårnbyvej er her til aften spærret mellem Amager Landevej og og Irlandsvej. Årsagen er en alvorlig ulykke, hvor en motorcyklist kort før klokken 18 kørte ind i en bil, der kom fra Listedvej i krydset mellem Tårnbyvej og Listedvej.

Foto: Mikkel Joh Johansen

Både føreren af bilen og motorcyklisten blev efterfølgende kørt til hospitalet med udrykning. Motorcyklisten var bevidstløs, mens føreren af bilen var ved bevidsthed.

En bilinspektør undersøger her til aften stedet, hvilket er grunden til afspærringen mellem Amagerlandevej og Irlandsvej. Det vides ikke, hvornår afspærringen ophører.

Foto: Mikkel Joh Johansen

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?