Rød, blå og grøn baner vej for sikker bowling i BBC

Nye restriktioner har betydet øgede foranstaltninger i Bowlernes Bowling Center i Tårnby, blandt andet i form af røde, blå og grønne områder. Husk at tage mundbind på, når du går ind i centret eller bevæger dig rundt. Dog ikke mens du bowler. Læs med her.

Bowl trygt videre. Der er styr på corona-reglerne hos BBC. Foto: AmagerNyt

Af Pia Melander Guilbert

Myndighedernes nye corona-restriktioner betyder, at du i det næste stykke tid skal iføre dig mundbind, når du går ind i Bowlernes Bowling Center i Tårnby. Det gælder både, når du går til bowling-området og BBC Restaurant og Konference. Mens du bowler, må du dog gerne tage mundbindet af, og for at øge sikkerheden, er selve bowlingcentret blevet delt ind i rødt, blåt og grønt område. Se tegning ved indgangen.

Følg de lilla pile til baren

Rødt og blåt område er venteområder, der leder hen til bowlingbanerne. Spørg personalet til råds om, hvor du skal vente. Branddørene vil være delvist lukkede for at sikre nødvendig adskillelse af grupper.

De enkelte grupper/klubber er desuden adskilt af tomme baner. Når nye spillere skal ind på banerne, vil der forinden blive sprittet af.

Når spillet er færdigt, forlades banerne ved at følge de lilla pile til grønt område, hvor der måske vil være lidt ventetid, før du kan blive betjent i baren.

Receptionen er opdelt, så indtjekning, skoleje m.m. foregår ved kasse 1, og betjening med øl, vand, mad med mere foregår ved kasse 2. Husk at holde afstand ved begge kasser.

4 regler du skal overholde

1.Hvis du forlader spilleområdet (på den anden side af markeringen i gulvet), skal du tage mundbind på – også, når du bevæger dig mellem områderne

2. Hvis du skal på toilettet, skal du have mundbind på

3. Hvis du sidder ved et bord, er det tilladt at tage mundbindet af. Når du rejser dig fra bordet, skal du tage mundbindet på igen

4. Børn under 12 år er fritaget for at have mundbind på – men må ikke løbe rundt.

Læs mere her: https://www.bbc-taarnby.dk/2020/09/18/hvordan-du-forholder-dig-til-nye-retningslinjer-for-at-mindske-spredning-af-covid-19-i-bbc/

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?