Boligpriser i Dragør og Tårnby nu højere end før finanskrisen

Corona har ikke ført til det ventede fald i huspriserne. Tværimod. På landsplan er priserne højere end nogensinde før. Det viser en ny opgørelse fra Boligsiden.

Kvadratmeterprisen er steget på trods af corona . Her er det Magstræde i Dragør. Foto: AmagerNyt.dk

Af Pia Melander Guilbert

Husker du de høje huspriser lige før finanskrisen. I 39 kommuner er de nu endnu højere. Det viser en ny opgørelse fra boligsiden.dk Både Dragør og Tårnby er med på listen.

Steget 4 måneder i træk

I Dragør lå top kvadratmeter-prisen i tiden årene op til finanskrisen på 29861 kroner. Nu er den oppe på 33286 kroner. I Tårnby lå topprisen inden finanskrisen på 26348 kroner. Den er nu oppe på 30185 kroner.

“Efter ganske små prisfald i starten af året, hvor corona stjal dagsordenen på boligmarkedet, og hvor vi alle forventede store prisfald, begyndte priserne at stige igen i maj og har nu gjort det fire måneder i træk,” udtaler Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Inflation ikke medregnet

Der er altså ingen boligkrise lige nu, men renses prisstigningerne for inflation er det dog kun otte kommuner, der i dag har højere priser end før finanskrisen. Hvilke kommuner det drejer sig om, oplyser boligsiden ikke.

Se oversigten over alle kommuner her:

https://www.boligsiden.dk/nyheder/2020/09/huspriserne-er-nu-hoejere-end-foer-finanskrisen-i-39-kommuner/?

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?