Boligpriser i Dragør og Tårnby nu højere end før finanskrisen

Corona har ikke ført til det ventede fald i huspriserne. Tværimod. På landsplan er priserne højere end nogensinde før. Det viser en ny opgørelse fra Boligsiden.

Kvadratmeterprisen er steget på trods af corona . Her er det Magstræde i Dragør. Foto: AmagerNyt.dk

Af Pia Melander Guilbert

Husker du de høje huspriser lige før finanskrisen. I 39 kommuner er de nu endnu højere. Det viser en ny opgørelse fra boligsiden.dk Både Dragør og Tårnby er med på listen.

Steget 4 måneder i træk

I Dragør lå top kvadratmeter-prisen i tiden årene op til finanskrisen på 29861 kroner. Nu er den oppe på 33286 kroner. I Tårnby lå topprisen inden finanskrisen på 26348 kroner. Den er nu oppe på 30185 kroner.

“Efter ganske små prisfald i starten af året, hvor corona stjal dagsordenen på boligmarkedet, og hvor vi alle forventede store prisfald, begyndte priserne at stige igen i maj og har nu gjort det fire måneder i træk,” udtaler Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Inflation ikke medregnet

Der er altså ingen boligkrise lige nu, men renses prisstigningerne for inflation er det dog kun otte kommuner, der i dag har højere priser end før finanskrisen. Hvilke kommuner det drejer sig om, oplyser boligsiden ikke.

Se oversigten over alle kommuner her:

https://www.boligsiden.dk/nyheder/2020/09/huspriserne-er-nu-hoejere-end-foer-finanskrisen-i-39-kommuner/?

Seneste artikler

 

Fik du læst?