Amagerkunst støtter ensomme børn

Et nyt Amager-motiv har set dagens lys. Overskud fra salget går til Fjolles Legedag for handicappede og ensomme børn. En støtte som der er stort brug for efter et hårdt forår med aflysning af legedagen og manglende støtte.

Støt et godt formål ved at købe denne flotte plakat på www.ildsjaelene.dk Men du skal være hurtig. Den sælges kun frem til 7. oktober.

Af Pia Melander Guilbert

Hvert år i april afholder Ildsjælene Fjolles legedag, hvor handicappede, diagnosebørn og ensomme børn deltager i en sjov dag med brandbiler, snobrød, klovnerier, balloner og massere af tid til sjov og leg.

I år blev arrangementet aflyst på grund af Covid-19 der netop var kommet til landet. Coronakrisen har medført, at flere virksomheder sparer, hvor de kan, Ildsjælene håber derfor at kunne hente støtte igennem plakatprojektet.

– Med Amagerplakaten får vi ikke kun et sponsorat, vi får også et flot grafisk motiv af øen som kan hænge i stuerne derhjemme, udtaler Simon Brøns, arrangør af Fjolles Legedag i en pressemeddelelse.

Plakaten er lavet i samarbejde med byplakat.dk og sælges indrammet frem til 7. oktober. Den koster 300 kroner, heraf går 100 kroner til Fjolles legedag.

Om Ildsjælene
• Ildsjælene er en niche forening hjemmehørende i Tårnby.
• Foreningen har til formål at afvikle arrangementer og projekter til fordel for velgørende og frivillige formål.
• Ildsjælene står bl.a. bag Julemærkemarchen i Tårnby til fordel for de danske julemærkehjem og Fjolles Legedag for handicappede, diagnose- og ensomme børn.
• Ildsjælenes frivillige arbejde kan støttes på MobilePay nr. 20811
• Læs mere på ildsjælene.dk eller på facebook.dk/ildsjaelenedk

Seneste artikler

 

Fik du læst?