Lørdagsfart i St. Magleby: 13 klip, 4 betingede frakendelser

104 kilometer i timen på et sted, hvor man kun må køre 50. Så høj fart havde en bilist ved lørdagens måling i St. Magleby i Dragør. Det blev, som overskriften indikerer, i det hele taget en travl dag for færdselspolitiet.

Fra 80 til 50. Mange tror, at politiet måler farten lige her, men det er faktisk først ved det blå skilt, hvor der står “Store Magleby” længere nede, så der er tid til at sætte farten ned. Foto: AmagerNyt.

Af Pia Melander Guilbert

Fire betingede frakendelser af kørekortet og i alt 13 klip. Det kan synes som om, færdselspolitiet efterhånden er fast inventar på strækningen fra lufthavnstunnellen mod Dragør. Ifølge politikomissær Henning Pedersen fra Københavns Politis Færdselsafdeling, er netop denne strækning også et af politiets fokusområder:

– Det er desværre ikke første gang, vi oplever høj fart i St. Magleby, og derfor er det et sted, vi løbende har fokus på, når vi laver hastighedskontrol.

Kræmmergården er et af de steder, politiet stiller sig, når de laver fartkontrol i Store Magleby. Foto AmagerNyt.

“Helt uacceptabelt”

Den højeste fart, der blev målt, var 104 kilometer i timen. Man må køre 50. Ud over en bøde, udløser det som nævnt en betinget frakendelse af kørekortet, hvilket betyder, at man skal op til teori- og køreprøve for at beholde sit kort.

Politikommisær Henning Pedersen tilføjer:

– Det er helt uacceptabelt, at der bliver kørt så hurtigt, for bilisterne risikererer ikke kun deres eget liv, men også andre borgere kan komme alvorligt til skade, når farten er for høj.

Her kan du også finde færdselspolitiet ved de hyppige fartmålinger i Store Magleby i Dragør. Foto: AmagerNyt
 
 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?

Kejserinde Dagmar i Sundby

På torsdag 14. oktober fra kl. 19 fortæller forfatteren Maria Helleberg om Kejserinde Dagmar af Rusland i Historieklubben i Kvarterhuset/Sundby Bibliotek i Jemtelandsgade 3. Der

Læs mere »