3 gratis aktiviteter til efterårsferien

Efterårsferien er i gang, og er ungerne allerede nu lidt trætte af at rydde op på deres værelse, lave kastanjedyr, udhule græskar og gøre haven klar til vinter? ELLER er du lidt træt af at se dine børn klistret fast til en skærm dagen lang, så redder vi jer nu!

Et af de flotte bassiner i Tårnbys nyåbnede svømmehal. Foto: Tårnby Kommune.

Af Pia Melander Guilbert

1. Tårnbys nye luksus svømmehal

Mandag åbnede Vestamager Svømmehal, der skal være fyrtårn for kommunens rolle som idrættens og kulturens kommune. Svømmehallen har både 25-meter baner og 50-meter baner, klatrevæg, en 1-metervippe og en 3-metervippe, morskabsbassin med strandbred, varmtvandsbassin, saunaer og fine omklædningsfaciliteter. De første dage er der gratis adgang for børn under 18 år. For voksne koster en billet 35 kroner.

Ny og fin på åbningsdagen. Foto: Tårnby Kommune.

Læs mere om åbningstider og priser her: https://www.taarnby.dk/oplev-taarnby/motion-og-idraet/svoemmehaller/vestamager-svoemmehal/priser

2. Broens gadekøkken

Lidt længere inde, i Broens Gadekøkken, er der børnedage fra kl 12 hele efterårsferien.

Gratis børneaktiviteter i Broens Gadekøkken. Foto: Broens Gadekøkken

Hiv børnene med i spille- og tegnehjørnet, hvor I kan dyste i ludo eller fordybe jer over en smuk tegning.
Børnene kan også være med til at lave et meterlangt fællesmaleri, eller kæmpe kridtmaleri på pladsen.
Er ansigtsmaling sagen, står Broens Gadekøkkens ansigtsmaler klar til at forvandle de små til en sommerfugl, farlig løve eller sød kat.
Flødebollekast er også e mulighed. Kan du gribe flødebollen, når den kommer flyvende mod dig?

Der er masser af muligheder for den lille kunstmaler i Broens Gadekøkken i efterårsferien. Foto: Broens Gadekøkken

Alle børneaktiviteter er gratis, og bliver familien sulten i løbet af dagen, er der noget for enhver i Broens Gadekøkkens madboder.

Læs mere om Broens Gadekøkken og åbningstider her: https://broensgadekoekken.dk/boder/?cn-reloaded=1

3. Vær en af de første til at gennemføre Amarminoen

Solen skinner, og det er nu, du skal slå til, hvis du vil være en af de første til at have en erfaringsbaseret menig om, hvordan det er at gå Amarminoen.

I Kongelunden er der flere blade for fødderne end på træerne. En sprød vandretur og en del af Amarminoen. Foto: AmagerNyt

Med sine 24 kilometer kan turen nok blive lang for korte ben, så del den eventuelt op over flere dage som en god netflix-serie. Læs mere om Amarminoen her: https://www.amagernyt.dk/2020/10/09/i-dag-aabner-amarminoen/

Seneste artikler

 

Fik du læst?