627.250 kroner overrakt til Kræftens Bekæmpelse

En måned efter velgørenhedscykelløbet Race 500, kunne holdet sammen med Stafet for Livet Dragør fredag overrække en flot check til Kræftens Bekæmpelse.

Formand for Stafet For Livet Dragør, Nicolaj Krabbe med den flotte check. Foto: Maiken Kestner

Af Pia Melander Guilbert

En del stolte cykelryttere var mødt op, da formand forStafet For Livet Dragør, Nicolaj Krabbe fredag røbede resultatet af årets indsamling. 627.250 kroner var det lykkedes cykelholdet at nå op på.

– Sidste år fik vi samlet 400.000. I år havde vi håbet på 500.000, sagde Nicolaj Krabbe blandt andet.

Betalte selv pomfritterne

Det flotte resultat skyldtes dels gavmild sponsorstøtte, dels at rytterne selv havde spyttet mange penge i både bødekasse og lotteri på den 500 kilometer lange tur, der strækker sig over tre dage.

Initiativtager til Race 500 Michael Busk fortæller om turen og de mål, styregruppen havde sat. Resultatet overgik alle forventninger. Foto: Maiken Kestner

– At rytterne selv har smidt en del penge puljen betyder, at al sponsorstøtte kunne gå ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Sponsorerne skulle ikke betale vores pomfritter, sagde Michael Busk, der sammen med Nicolaj Krabbe er initiativtager til Race 500.

Sjov og alvor, sol og regn

Overrækkelsen foregik i FRAMEHOUSE, og til at tage imod checken var Jesper Fisker, administrende direktør for Kræftens Bekæmpelse, mødt op. Han takkede mange gange:

Administrerende direktør i Kræftens Bekæmpelse Jesper Fisker var mødt op for at tage imod checken. Foto Maiken Kestner.

– Hver tredje dansker får kræft. Vi andre er pårørende. Jeg synes, at det er fantastisk at man både med Stafet For Livet og Race 500 laver et fællesskab og kombinerer sjov og alvor som regn og sol, sagde han blandt andet.

Skynd dig hvis du skal med i 2021

Og noget tyder på, at det er en sjov og god oplevelse at cykle med Race 500. Tilmeldingen til cykelløbet 2021 er allerede i gang, og for seks dage siden kunne styregruppen melde ud, at der nu kun var 21 pladser ud af 70 tilbage, hvis man vil med på holdet.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?