“Der lød et brag og så var der glasskår over alt”

12-årige Leonora fra Dragør var på vej hjem fra skole, da en lastbil fredag eftermiddag kørte ind i siden på den 250S-bus, hun sad i. Læs hvordan Leonora oplevede den voldsomme ulykke her.

Lige her skete ulykken. Bussen forsøgte at undvie lastbilen og endte derfor helt inde ved Uganda Is. Foto: Mikkel Joh Johansen

Af Pia Melander Guilbert

Fredag eftermiddag. 12-årige Leonora Kamby er på vej hjem fra Amager Privatskole i 250S-bussen. Hun sidder lige bag chaufføren.

– Jeg talte i telefon med min veninde, og havde netop lagt på, da jeg hørte chaufføren råbe. Der var også andre mennesker i bussen, som begyndte at råbe. Jeg kiggede ud og så en blå lastbil køre lige ind i bussen, der hvor jeg sad. Der lød et brag, og så var der glasskår over alt, fortæller Leonora til AmagerNyt.

12-årige Leonora Kamby var på vej hjem fra AmagerPrivartskole, da en lastbil fredag eftermiddag kørte ind i siden på den bus, hun sad i. Foto: privat

Få sekunder inden var lastbilen kommet kørende fra Dragør ad Englandsvej og skulle dreje til venstre ad Ugandavej. Leonora mener, at chaufføren måske havde for meget fart på.

Flænge i armen

Efter sammenstødet fortsætter bussen. Den stopper først på græsplænen ved Uganda Is.

– Jeg slog mit hoved. Det gjorde rigtig ondt. Da jeg kom ud af bussen, kom en sød dame hen til mig og lagde armen om mig. Hun spurgte, om jeg var okay, og om vi skulle ringe til min mor.

Leonora har en stor bule på kinden og en flænge i armen, formentligt fra et glasskår. Hun får noget koldt på.

– Der var mange ambulancer, og en dame havde blod i hovedet. Der var også en anden dame, som var gravid og bange for, om der var sket noget med barnet, fortæller Leonora.

På Hvidovre Hospital blev Leonora syet i armen, hvor der formentligt har siddet et glasskår. Foto: privat

Hendes mor, Louise kommer heldigvis hurtigt frem, så hun selv kan køre Leonora til Hvidovre Hospital. Her får Leonora syet flængen i armen. Om aftenen har hun stadig meget ondt i armen, men virker fattet og er i stand til at fortælle mange detaljer, da hun taler med AmagerNyt om ulykken.

Seneste artikler

 

Fik du læst?