Viggo Mortensen: “Dragør har sjæl og historie”

Torsdag havde Dragør Bio forpremiere på filmen “Falling”, der er instrueret af den kendte dansk/ amerikanske og næsten dragørske skuespiller Viggo Mortensen, der nød at være på besøg hos kusine Mette.

Den røde løber var naturligvis rullet ud, da Viggo Mortensen torsdag gæstede Dragør Bio i forbindelse med forpremieren på filmen “Falling”, der er Viggo Mortensens debut som manuskriptforfatter og instruktør.

Af Pia Melander Guilbert

Skuespiller og nu også instruktør og manuskriptforfatter Viggo Mortensen lagde vejen forbi Dragør Bio torsdag, hvor der var forpremiere på hans film “Falling”.

Viggo Mortensen er fætter til Mette Jansen, der er formand for Dragør Bio og han har gennem Mette fået et særligt forhold til Dragør.

Viggo Mortensen er fætter til Mette Jansen, der er formand for Dragør Bio, og han nød at være i Dragør for at besøge familien. Vi spurgte ham, om der var nogle særlige steder ved byen, han holder af.

– Dragør er en skøn og hyggelig by med sjæl og historie. Når jeg er her, går vi ofte ture i den gamle by, på havnen og ned at besøge de forskellige spisesteder, fortæller Viggo Mortensen, der ser det som om ære at holde forpremiere i lige præcis Dragør Bio.

– Det er jeg meget taknemmelig for. I Dragør Bio er stemningen altid varm og positiv, og det betyder meget for mig at opleve, hvordan publikum tager imod filmen. Det er et dejligt, engageret publikum, der stiller gode spørgsmål.

Plakaten til Falling, som Viggo Mortensen også selv spiller med i

“Falling” har premiere 5. november og vises i Dragør Bio fra 12. november. Den handler om de kontraster, der kendetegner den moderne familie. Læs mere om filmen og bestil billetter her:

https://www.dragoerbio.dk/kommende-film/

Seneste artikler

 

Fik du læst?