Indbrud i Dragør: To tyve anholdt

Torsdag aften kunne politiet anholde to mænd, mistænkt for at stå bag flere indbrud i Dragør. Tyvene blev anholdt umiddelbart efter et indbrud og havde tyvekoster på sig ved anholdelsen.

pressefoto

Af Pia Melander Guilbert

Tidligere på ugen skrev AmagerNyt om de mange indbrud, der for tiden bliver begået i Dragør: https://www.amagernyt.dk/2020/11/03/dragoer-plaget-af-indbrud/

Politiet har på grund af de mange anmeldelser haft særligt fokus på Dragør. Og torsdag aften førte efterforskningen til anholdelsen af to mænd på henholdsvis 20 og 43 år. Mændene blev anholdt umiddelbart efter et indbrud og havde tyvekoster på sig.

I første omgang tiltalt for tre indbrud

Mændene bliver i første omgang tiltalt for tre indbrud. Efterforskning skal dække, om de har flere på samvittigheden.

– Indbrud i hjemmet er en ubehagelig oplevelse, som kan skabe utryghed for både beboere og naboer. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at vi har fundet frem til de formodentlige gerningsmænd, udtaler politikommissær Jens Cappelén fra Indbrudsgruppen ved Københavns Politi.

Borger-tips hjælper politiet

På spørgsmålet om, hvor vidt det er det er Amagernyts artikel og de mange henvendelser, politiet har fået fra borgerne, der har ført til anholdelsen, svarer politikommissæren:

– I det konkrete tilfælde var det den målrettede indsats på baggrund af efterforskning og spor fra tidligere indbrud, der førte til anholdelserne, men helt generelt er vi glade for de tips, vi har fået. De hjælper ofte politiet i vores arbejde med at finde frem til gerningsmanden.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?