Nærvær og tryghed i tandlægestolen

Lider du af tandlægeskræk? Eller har corona fået dig til at udskyde tandlægebesøget? Hos Tandlægehuset i Dragør bliver du mødt af forstående personale i en beroligende atmosfære. Og hygiejnen er i top, så du trygt kan passe dine regelmæssige eftersyn og undgå kæmpe regninger.

Velkommen til Tandlægehuset i Dragør . Her er du garanteret venligt, forstående personale og smertefri behandling i en beroligende atmosfære.

Af Pia Melander Guilbert

Mange danskere udskyder i øjeblikket deres tandlægebesøg af frygt for at blive smittet med corona.

– Det er en dårlig ide, understreger tandlæge Jeppe Bjørnsen fra Tandlægehuset i Dragør. Han henviser til, at der ikke er konstateret et eneste smittetilfælde på danske tandlægeklinikker: 

Tandlæge Jeppe Bjørnsen går højt op i at få sine patienter til at føle sig godt tilpas.

– Corona slipper vi ikke af med foreløbigt. At udskyde tandlægebesøg i en længere periode kan betyde, at eventuelle tandsygdomme ikke opdages i tide. Det kan medføre forringet tandstatus og en større regning. Samtidig er sundhed i munden vigtig for dit generelle helbred. Opstår der inflammation i munden, påvirker det resten af kroppen, slår Jeppe Bjørnsen fast.

Garanteret smertefri

Alle patienter skal føle sig trygge hos Tandlægehuset i Dragør. Et af klinikkens særlige fokusområder er tandlægeskræk:

Der er meget langt fra gammeldags venteværelse til indretningen hos tandlægehuset på A.P Møllers Allé 9A.

– Vi gør meget ud af at forklare patienten, hvad der skal ske og bestræber os altid på at være nærværende og empatiske i vores tilgang. Blandt personalet er der en uhøjtidelig stemning, der smitter af på patienterne, fortæller Jeppe Bjørnsen, som også benytter en særlig bedøvelsesmetode, der gør, at du ikke mærker, når du får den egentlige bedøvelse. Du er desuden garanteret smertefri under behandlingen.

Beroligende atmosfære

Jeppe Bjørnsen overtog Tandlægehuset i Dragør i 2017, hvor det lå på Kirkevej. Hurtigt fik klinikken vokseværk, og Jeppe begyndte at lede efter et større sted. Det blev A.P Møllers Allé 9A.

Store glaspartier, masser af lys og grønne omgivelser er med til at skabe den beroligende atmosfære, der kendetegner Tandlægehuset i Dragør.

– Her er der masser af lys, luft og grønne omgivelser lige udenfor, hvilket giver en beroligende atmosfære, understreger Jeppe, der både synes, det er vigtigt, at alle føler sig tilpas hos tandlægen, og at alle har råd til at passe på deres tænder.

– Vi benytter materialer af høj kvalitet, testet på danske laboratorier, men til fair priser, der ligger under gennemsnittet for københavnsområdet, slutter han.  

Læs mere om Tandlægehuset i Dragør og book tid på: https://tandhus2791.dk