Venstres erhvervspris går til EAST

Herretøjsforretningen EAST of Copenhagen er årets modtager af Venstres erhvervspris. Det er noget helt særligt at modtage prisen i år, understregede både borgmester Eik Dahl Bidstrup og folketingspolitiker Martin Geertsen.

Nicklas Bonnerup Kristensen er årets modtager af Venstres erhvervspris. Foto: AmagerNyt

Af Pia Melander Guilbert

En meget stolt indehaver af herretøjsforretningen EAST of Copenhagen, Nicklas Bonnerup Kristensen, modtog i dag Venstres Erhvervspris, der gives til virksomheder, som gør noget særligt for Dragør by.

– Du har gjort det rigtig godt og er en forretning, alle har noget positivt at sige om. Vi blev hurtigt enige om, at det var dig, der skulle modtage prisen i år, sagde borgmester Eik Dahl Bidstrup (V) blandt andet i forbindelse med overrækkelsen.

Nicklas Bonnerup Kristensen mellem til venstre borgmester Eik Dahl Bidstrup og til højre folketingspolitiker Martin Geertsen. Foto: AmagerNyt

Ekstra flot i år

Folketingspolitiker Martin Geertsen (V) fremhævede, at det er en svær tid med stor arbejdsløshed, og at det derfor er ekstra flot at modtage prisen i år.

På spørgsmålet om, hvad indehaveren af EAST selv tror, der er hans opskrift på succes og en forretning i konstant udvikling, svarer Nicklas Bonnerup Kristensen til AmagerNyt:

– Først og fremmest er det god gammeldags service. Vi er meget imødekommende, og har et sortiment, der dækker bredt.

Udvidede mens andre lukkede ned

Og så er EAST gået mod strømmen under corona:

– Hvor mange andre har lukket ned og satset mindre, valgte vi faktisk at gøre det stik modsatte, fortæller Nicklas Bonnerup Kristensen.

– Vi ansatte en ekstra mand og udvidede butikken med et outlet, konstaterer han og tilføjer, at han gerne vil takke alle de kunder, der støtter op om forretningen.

Sidste år gik Venstres erhvervspris til kontorfællesskabet FRAMEHOUSE.

Seneste artikler

 

Fik du læst?