Derfor er REMA 1000 årets bedste brand

Lego har i flere år ligget på 1. pladsen som landets bedste brand, men er i år blevet overhalet af Rema 1000. I din lokale REMA på Præstefælledvej mener indehaver Jesper Stage, at det blandt andet skyldes de mange lokale tiltag.

I år har REMA 1000 på Præstefælledvej gjort særligt meget ud af julebelysningen.

Af Pia Melander Guilbert

Købmand Jesper Stage har travlt. Det er ikke bare den normale juletravlhed. De mange corona-restriktioner har gjort det til sin sag at drive butik. Han er også glad. I YouGovs årlige undersøgelse af bedste danske brand, er REMA 1000 netop blev kåret til en 1. plads.

En livsstil

Til forskel fra mange andre supermarkeder er REMA 1000 baseret på et franchisekoncept, som den enkelte købmand tilrettelægger sin virksomhed efter. Og det er ikke bare et job, men en livsstil, pointerer Jesper Stage:

Indehaverne Jesper og Maria Stage har gjort REMA 1000 på Præstefælledvej til en familievirksomhed og mener at en stor del af deres succes skyldes synlighed i lokalområdet.

– Jeg tror, at vores succes kommer af, at både Maria og jeg er en del af det lokale bybillede. Vi bor selv to kilometer fra butikken og har fire piger, der alle har gået eller går på den lokale skole. Vi sponsorer den lokale cheerleaderklub, Kvik svømmeklub og har et hulsponsorat i Dragør golfklub. Folk kender os fra butikken, hvor vi også giver os tid til at snakke lidt med kunderne.

Julebelysning skaber stemning i området

Og faktisk er det ikke bare Jesper og Maria, kunderne kan møde i butikken. Deres to ældste døtre har arbejdet der. Deres 13-årige datter er lige startet, og om tre år regner Jesper Stage med, at den yngste også kommer med.

– Vi prøver også hele tiden at lave lokale tiltag og tilbud på vores Facebook og vores Instagram, forklarer Jesper Stage.

Og har du endnu ikke været i REMA 1000 på Præstefælledvej her i december, så kom forbi og se den flotte nye julebelysning, der skaber stemning i området.