Pressemøde i dag: Restauranter, barer og biografer skal lukke ned. Ældste skolebørn sendes hjem

På et pressemøde i dag klokken 12 vil regeringen lukke blandt andet restauranter og barer ned fra på onsdag i store dele af landet. Og de store skolebørn sendes hjem. Tårnby og Dragør er blandt de kommuner, hvor nedlukningen gælder.

Af Pia Melander Guilbert

I en facebookvideo i går luftede statsminister Mette Frederiksen, at der i dag ville være pressemøde om nye restriktioner. Nu står det klart, at der skal lukkes ned i store dele af landet, heriblandt Dragør og Tårnby, som er blandt de 17 hovedstadskommuner, hvor smittetallet er højt.

38 kommuner

Nedlukningen kommer til at gælde fra onsdag og det bliver blandt andet restauranter, barer og biografer, der skal være lukkede. Det skriver TV2, som også har erfaret at de ældste skolebørn bliver sendt hjem:

https://nyheder.tv2.dk/politik/2020-12-07-tv-2-erfarer-skoleelever-sendes-hjem-og-restauranter-og-barer-skal-lukke-i-38

Nedlukningen kommer til at gælde i 38 kommuner. Det er endnu uvist hvor længe.

Seneste artikler

 

Fik du læst?