Præsenteres af Home Amager – Sundbyvester

 

Lys og velindrettet 4V’er med sydvendt altan. Omgivet af grønt i det børnevenlige Bellakvarter

På anden sal i en nydelig kvalitetsejendom fra 2017 finder du denne fireværelses lejlighed. Med adresse i Bellakvarteret bor du i smørhullet mellem Amager Fælled, de flotte golfbaner og Byparken. Området er roligt og familievenligt med eksempelvis hyggelige rækkehuse i det nærmeste nabolag. Og endelig er der også kort afstand til indkøb, bibliotek og pasningsmuligheder samt parkering og aktivitetstag.Der er elevator nærmest direkte op til hoveddøren i den velindrettede lejlighed, hvor der er prioriteret lyse materialer og store vinduespartier. Du får to værelser samt et soveværelse med fransk altan og indbyggede skabe. I det lyse badeværelse er der plads til vaskefaciliteter. Og endelig ligger køkken, alrum og stue i ét åbent rum, som er begavet med et særdeles gavmildt lysindfald fra både øst og syd – mod syd er der tillige udgang til boligens overdækkede altan, som har trædæk og eftermiddagssol.

SE MERE HER