Milliard-dyr fragtterminal bygges ved lufthavnen

Første spadestik er netop taget til en 26.000 kvadratmeter stor fragtterminal ved lufthavnen. Når terminalen er færdig i 2023 vil den kunne håndtere fem gange flere pakker, end der bliver i dag

På billedet ses ud over Tårnbys borgmester, Allan S. Andersen (S), CPHs administrerende direktør Thomas Woldbye, administrerende direktør hos DHL Aviation Steven Den og Atli Einarsson, administrerende direktør hos DHL express Danmark. Foto: Tårnby kommune

Af Pia Melander Guilbert

Et tæt samarbejde mellem DHL og Tårnby Kommune resulterer i, at DHL har valgt at bygge en 26.000 kvadratmeter stor fragtterminal tæt på lufthavnen.

DHL var med i den tænktetank, Tårnbys borgmester Allan. S. Andersen nedsatte i foråret for at opretholde og fremme beskæftigelsen i lufthavnen, skriver Tårnby Kommune i en pressemeddelelse i forbindelse med første spadestik til den nye terminal:

– I en svær tid for mange i erhvervslivet, glæder det mig, at DHL, som allerede er en stor arbejdsgiver i lokalområdet, kan skaffe flere arbejdspladser, udtaler borgmesteren og tilføjede henvendt til DHL:

– Jeg sætter stor pris på det samarbejde, I har med vores jobcenter, også hvad angår uddannelse og opkvalificering.

Byggeriet kommer til at koste over en milliard, og det er blandt andet den stigende nethandel, der gør udvidelsen nødvendig for DHL.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?