Restriktioner forlænges til 17. januar

Flere kommuner har allerede valgt at forlænge hjemsendelsen af skoleelever, og der er blevet talt om det samme i både Tårnby og Dragør. På et pressemøde i dag forlænges de allerede gældende restriktioner af regeringen.

Foto: Statens serum institut

Af Pia Melander Guilbert

Der er pressemøde med Mette Frederiksen i dag kl 19. Her vil de nuværende restriktioner blive forlænget, skriver flere landsdækkende medier. Forlængelsen betyder også, at alle skoleelever vil skulle modtage fjernundervisning frem til 17. januar.

Til gengæld bliver der ifølge oplysninger fra TV2 ikke indført nye restriktioner, heller ikke nytårsaften https://nyheder.tv2.dk/politik/2020-12-29-tv-2-erfarer-landsdaekkende-restriktioner-bliver-forlaenget

Sundhedsminister Magnus Heunicke har i dag oplyst på Twitter, at kontakttallet nu ligger på 1,2, hvilket vil sige, at hver gang ti er smittet, smitter de 12 nye. Det betyder at pandemien fortsat breder sig, og antallet af indlagte er rekordhøjt.

Seneste artikler

 

Fik du læst?