Grønt lys på Krudttårnsvej: SuperBrugsen kommer til sommer

De relevante tilladelser er nu givet, og til august forventer SuperBrugsen at slå dørene op til det nye flagskib i Dragør med en moderne butik på 1.191 kvadratmeter.

Tegning udleveret af SuperBrugsen

Af Pia Melander Guilbert

Den har været lang tid undervejs, men nu kommer der endelig et nyt supermarked på Krudttårnsvej i Dragør. Planerne er godkendt, og til sommer slår SuperBrugsen dørene op til en butik, der både hvad angår vareudvalg, teknik og grønne tiltag vil være moderne. Det skriver SuperBrugsen i en pressemeddelelse:

“Vi glæder os til at slå dørene op til endnu et fantastisk topmoderne kvalitetssupermarked i Dragør, til glæde for vores medlemmer og kunder. Vi er glade for endelig at se, at nedtællingen for alvor er begyndt. Vi ser frem til at invitere borgerne i Dragør indenfor til en fantastisk åbning, hvor vi vil være klar med betjente afdelinger inden for slagter og delikatesse med tilhørende måltidsløsninger af høj kvalitet, samt et stort udvalg af blandt andet vin, økologi, frugt og grønt samt brød og kager,” udtaler kædedirektør i SuperBrugsen, Jesper G. Jensen.

Jesper G. Jensen, salgsdirektør for SuperBrugsen. Foto: Coop/Palle Peter Skov

I den 1191 kvadratmeter store butik vil der også være apotekudlevering. I forbindelse med det nye indgangsparti etableres et lille torv med stiforbindelse til boliger syd for butikken. På torvet vil der være vareudstilling og mulighed for cykelparkering. 

26 parkeringspladser
Butikken har samme placering som den eksisterende butik, men udformes sådan, at der kan parkeres på nordsiden af bygningen. Det giver flere parkeringspladser, i alt 26, oplyser SuperBrugsen i pressemeddelelsen.

Byggematerialer vælges efter dialog med Strandparken, så byggeriet spiller sammen med Strandparkens renoverede facader. Der tilstræbes generelt gode og smukke materialer til bygningen, så den fremstår i et højt kvalitetsniveau – også i fremtiden. 

Seneste artikler

 

Fik du læst?