Bådtyve grebet på fersk gerning

En trailer uden lys fik onsdag aften Amager Nærpoliti til at stoppe to mænd i krydset Englandsvej/Møllegade i Dragør. På traileren transporterede mændene en båd, der viste sig at være stjålet.

Idyllisk ser det ud på Dragør Havn. Onsdag lykkedes det to mænd at stjæle en båd, men langt kom de ikke. Billedet er ikke taget i forbindelse med tyveriet. Foto: Peter Helgstrand.

Af Pia Melander Guilbert

Om aftenen onsdag d. 20. januar. To mænd kommer kørende og holder i krydset Møllegade/Englandsvej. Bagpå bilen har de en trailer uden lys, hvor på de transporterer en båd. Amager Nærpoliti stopper bilen og spørger de to mænd på henholdsvis 23 og 26 år, hvem båden tilhører.

En vinteraften på Dragør Havn set fra fortet. Foto: Chloé Melander Guilbert

Det kan de ikke svare klart på, men for at få bekræftet mistanken om tyveri, er nærpolitiet nødt til at finde ejeren af båden. Det viser sig at være en udfordring.

Din Betjent i Dragør kontakter sit netværk, og det lykkes at finde frem til indehaveren af båden, som kan bekræfte, at den er blevet stjålet. De to mænd kan herefter sigtes for tyveriet.

“Det er godt, klassisk politiarbejde kombineret med lokalkendskab, der har ført til anholdelserne,” udtaler leder af Amager Nærpoliti, Mikkel Christiansen.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?