39-årig mand stukket ned ved Kystvejen

En større eftersøgning blev i går sat i gang ved McDonalds på Kystvejen, efter en efter en mand med blod på hænderne bad personalet tilkalde en ambulance, hvorefter han forsvandt. Manden er nu fundet og en anden mand sigtet for kvalificeret vold.

McDonalds på Kystvejen var i går afspærret det meste af dagen, efter en om formiddagen dukkede op med blod på hænderne og bad personalet tilkalde en ambulance. Foto: Mikkel Johs Johansen.

Af Pia Melander Guilbert

Politiet har nu fundet den mand, der i går var efterlyst, efter han gik ind i McDonalds på Kystvejen og bad personalet om at ringe efter en ambulance. Manden havde blod på hænderne. Personalet tilkaldte også politiet, hvorefter manden stak af, og det førte til en større eftersøgning.

Københavns Politi fortæller til AmagerNyt, at manden, der er 39 år, nu er fundet, og at årsagen til, at han dukkede op på McDonalds med blod på hænderne, er, at han havde pådraget sig knivstik. Manden har dog ikke været i livsfare, oplyser politiet, der også har anholdt en 33-årig mand, der menes at stå bag. Han er sigtet for kvalificeret vold og vil blive fremstillet i grundlovsforhør senere i dag.

Tiltalte og forurettede kender hinanden. Der er ingen tegn på, at der skulle være tale om et bandeopgør, oplyser Københavns Politi.

 
 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?