Bank Nordik overtagelse på plads

Allerede 1. februar overtager Spar Nord Bank Nordiks danske marked. Det sker en måned før end først forventet, da handlen nu er blevet godkendt af myndigheder.

Af Pia Melander Guilbert

Bank Nordik kunder i Dragør og Tårnby skal vænne sig til, at deres bank fremover hedder Spar Nord. Myndighedsgodkendelserne er nu faldet på plads, og overtagelsen træder derfor i kraft den 1. februar 2021. Det er en måned tidligere end først forventet.

Billedet er fra pinsestævnet i Dragør Boldklub 2018. Her var Bank Nordik hovedsponsor. Foto: AmagerNyt

Godkendelsen betyder, at BankNordik ikke længere vil være at finde på listen over danske pengeinstitutter. Det sker dog ikke fra den ene dag til den anden, oplyser Bank Nordik på sin hjemmeside. Blandt andet skal alle kunders bankforretninger flyttes til Spar Nords IT-systemer.

“Indtil det er på plads, vil du som kunde ikke opleve store forandringer og vil kunne bruge f.eks. din nuværende netbank og betalingskort, ligesom du plejer.”

Seneste artikler

 

Fik du læst?