Restriktioner forlænges til 28. februar

På et pressemøde kl 18 vil Statsminister Mette Frederiksenforlænge de nuværende restriktioner. Der er dog stadig mulighed for, at de mindste klasser kan vende tilbage i skole inden.

Foto af Søren Brostrøm taget ved tidligere pressemøde. Foto: DR

Af Pia Melander Guilbert

De nuværende restriktioner forlænges endnu en gang. Det skriver flere medier, og statsminister Mette Frederiksen har indkaldt til pressemøde om situationen i dag , torsdag, kl 18.

Forlængelsen af restriktionerne betydet blandt andet, En forlængelse af restriktionerne betyder blandt andet, at restauranter, butikker, storcentre og liberale serviceerhverv såsom frisører og tatovører fortsat skal holde lukket, og at skoleelever skal blive hjemme for i stedet at modtage fjernundervisning.

Der er dog ifølge flere kilder mulighed for, at de mindste klasser fra 0. til 4. kommer i skole før det.

– Vi ser mistrivsel hos børn og familier, som er voldsomt pressede. Vi har sagt, at de mindste skal tilbage hurtigst muligt, med mindre der ligger tung sundhedsfaglig evidens for, at de ikke skal. Det sidder regeringen og regner på lige nu, udtaler sundhedsordfører for Venstre Martin Geertsen til DR https://www.dr.dk/nyheder/politik/corona-restriktioner-forlaenges-til-den-28-februar

Seneste artikler

 

Fik du læst?