Coronasikker hjemkomst

Da Danmarks nyslåede verdensmestre i håndbold i går landede i Kastrup Lufthavn, stod Københavns Politi klar til at tage imod dem. Politiets opgave var blandt andet at sikre afstand til lufthavnens øvrige passagerer. Se de fine fotos her.

Verdensmestre med mundbind fotograferet ved ankomsten i Kastrup Lufthavn. Foto: københavns Politi

Af Pia Melander Guilbert

Selvom det var en forholdsvis stille hjemkomst, der ventede Danmarks nyslåede verdensmestre, stod Københavns Politi klar i lufthavnen for at tage imod håndboldlandsholdet og sikre afstanden til de øvrige passagerer.

Politiet eskorterede landsholdet gennem lufthsvnen for at sikre, at ingen andre passagerer kom for tæt på. Foto: Københavns Politi.

Formålet var at sikre, at landsholdet blev i den “boble”, det har været i under slutrunden. Politiet eskorterede landsholdet gennem lufthavnen og tog i den forbindelse disse fotos, som vi har fået lov til at dele.

Hatteholder: I går var en god dag at være betjent i Københavns Lufthavn. Foto: Københavns Politi.
Festlig velkomst. Foto: Københavns Politi.

Seneste artikler

 

Fik du læst?