Bo som en ægte livsnyder nær strand, shopping og caféliv

De nye lejelejligheder i DomusNova Pakhuset stiller spørgsmål til dets nye lejere efter årstiden: Bor vi ved Coté d’Azur om sommeren? Eller der det ”Autumn i New York”? Bare 10 minutter fra centrum af det, som mange kalder verdens bedste by? Læs her – og få lyst til at flytte ind med det samme…

De fleste  lejligheder i det lækre DomusNova Pakhuset er udstyret med en eller flere terrasser.

Here is the story.

Om et sted at bo. Om nogle lækre lejelejligheder. I et kvarter, der bare er ubeskriveligt dejligt med masser af det hele, lige fra beach- til streetlife…

Og  kæresteparret Karin og Jesper var i alt fald ikke i tvivl, da de besøgte en prøvelejlighed forleden:

”Wauw…vi føler os hjemme – og vi er kun fem minutter fra stranden…!”

Par efter par, ægtepar, unge og ældre, med og uden børn, går nysgerrigt rundt på en adresse på Lindgreens Allé ved Amager Strand i disse dage.

De ser på lejlighed i det charmerende beach- and city-område nogle få hundrede meter fra Amager Strand. 

Et forunderligt og charmerende kvarter, der fuldstændigt skifter karakter efter årstid og tidspunkt på dagen. Om sommeren som et område ved den franske riviera med det skønne vand, strand og små cafeer og isboder. Her udspiller sig et omfattende strandliv for familier, ungmøer og strandløver. Og grånende seniorer. Og naturligvis gode shoppingmuligheder med supermarkeder, specialbutikker samt et godt og spændende udvalg af cafeer og restauranter. (Og et af Københavns mest spændende loppemarkeder, for øvrigt. Hvis du er til vintage, antik eller gamle grammofonplader…)

Om efteråret et kvarter, som man næsten kan høre det i en Miles Davis-jazzmelodi ”Blue in Green” eller i en Woody Allen-film som en hyldest til The Big Apple.

Perfekt til det travle par, til familien – eller til parret, der er ved at trække sig tilbage fra job, hus og have. En nem og bekvem tilværelse venter i komfortable omgivelser. (Og med en vicevært, der er til at få fat på!)

SE MERE PÅ DOMUSNOVA

Spritnyt og pivlækkert – skønt at komme hjem til en smuk bolig med masser af lys – og alle moderne bekvemmeligheder

Historien

Lige nu står dørene åbne for besøgende i DomusNova Pakhuset. En traditionsrig ejendom bygget op om ”Pakhuset” med sin helt egen historie. 

Vejen har sit navn efter Jens Mikkelsen Lindgreen, der fra 1847 ejede gården ”Sølyst” ved Strandlodsvej.

Lindgren drev gården som almindeligt landbrug. Hans søn, sognefoged Peter Michael Lindgreen, overtog den i 1883, og solgte senere til Jacob Hegel, der var ejer af Gyldendalske Boghandel. Han benyttede stedet som lager for sit berømte forlag i Klareboderne.

I et stykke tid har dygtige arkitekter og håndværkere været på spil i de historiske omgivelser og fremtryllet nogle skønne lejligheder, hvoraf de første 36 står klart til udlejning nu.

SE MERE PÅ DOMUSNOVA

Lejligheder til leje i et skønt kvarter med strand, shopping – og det helt rigtige caféliv…

Fordelen ved at leje

Eje eller leje?

Vi er nogle stykker, der foretrækker det sidste. 

Nemt. Ukompliceret. Flyt ind. Flyt ud. En skøn frihed – og uden at binde en masse kapital.

Der er som sagt lejligheder for enhver smag. Store og små. Fra 67 til 156 kvm. for at være helt nøjagtig. Fra et værelse til fem. Valget er dit.

Og ja: Der er det hele: Elevator, P-kælder m. gæsteparkering, kælderrum, legeplads, daginstitutioner. Og udendørs træningsfaciliteter.

Hvis du da ikke foretrækker at slutte dig til de mange andre motionister, der benytter de smukke omgivelser til at løbe rundt i. (Hellere det end en vild biltrafik, ikke?)

SE MERE PÅ DOMUSNOVA

Bo i nærheden af det smukkeste og mest naturskønne område i hovedstaden

Glæd dig til at komme hjem

Indenfor er der bare skønt. Men det finder du hurtigt ud af, når du kommer ud og besøger os. Alle lejligheder er indrette, så der falder et væld af dagslys indenfor. Og masser af sol og uderum på terrasserne, som de fleste lejligheder er udstyret med. En eller to. Det bestemmer du selv.

Og for en ordens skyld: Nej, der er ingen radiatorer, hver lejlighed har eget klimaanlæg, guldvarme overalt, lækkert Invita-køkken, indbyggede skabe i garderobe og soveværelse og naturligvis et toplækkert badeværelse.

For du skulle jo gerne glæde dig til at komme hjem. Selv om omgivelserne frister til et være ude.

Nå, det skulle jo nødig ende i snak det hele. Klik dig ind på domusnova.dk og læs mere. Eller endnu bedre: Tag kontakt og kom på besøg og se på en af lejlighederne.

Det eneste, vi ikke hjælper dig med, er at flytte… (Nå, ja, det kan vi måske også tale om…)

SE MERE PÅ DOMUSNOVA

Lækre lejligheder med plads – og masser af lys og luft, udført i New York-stil.
Drømmer du om en lejebolig nær strand og smuk natur, men alligevel nyde godt af streetlife i København? Du har fundet den…

SE MERE PÅ DOMUSNOVA