Blufærdighedskrænker efterlyses

Københavns Politi beder nu om hjælp til at finde en ung mand, der er efterlyst for blufærdighedskrænkelser i foreløbigt tre sager. Har du set manden eller oplevet samme type krænkelse, bedes du henvende dig til politiet.

Overvågningsfoto Københavns Politi

Af Pia Melander Guilbert

I mindst tre sager er kvinder, der befandt sig alene på en S-tog- eller metrostation blevet kontaktet af en ung mand, der spurgte om hjælp til at finde vej. Når kvinderne svarede, stillede han sig meget tæt op ad dem. I et tilfælde begyndte han at onanere, i de to andre tilfælde blottede han sig.

Episoderne fandt sted:

  • 26. december 2020 kl. 01.45 på Langgade S-togstation
  • 23. januar 2021 kl. 01.35 i metroen mellem Skjolds Plads og Nuuks Plads
  • 23. januar 2021 kl. 01.50 på Nuuks Plads metrostation

Den efterlyste beskrives som:

  • Mand, 18-25 år 
  • Ikke etnisk dansk
  • 170-175 cm høj, spinkel af bygning
  • Mellemlangt, sort hår
  • Taler dansk med accent
  • På gerningstidspunkterne var han iført en lang, mørkeblå dunjakke med hætte, mørke træningsbukser, sorte Adidas-sko med hvide striber og et guld-/sølvarmbåndsur på venstre håndled.

Københavns Politi vil gerne høre fra borgere, der kan genkende den mistænkte, men også fra flere kvinder, der har oplevet den samme type blufærdighedskrænkelser, men endnu ikke meldt det til politiet. Kontakt politiet på telefon 1-1-4.

Seneste artikler

 

Fik du læst?