Nekrolog: Anne Bech er død

Fitnesstræneren Anne bech er død efter længere tids sygdom. Anne Bech boede i Dragør, hvor hun også er opvokset og indtil for ganske nyligt ofte kunne ses rundt i byen.

Foto fra Anne Bechs instagramprofil.

Af Pia Melander Guilbert

“Vores smukke Anne er sovet stille ind efter en hård sej kamp mod sygdom. Hun var konstant omringet af varme, støtte og kærlighed fra familie og venner. Anne vil leve videre i vores alles tanker og minder med hende, og især i hendes to børn.”

Det skriver familien på Anne Bechs Instagram profil, hvor de også takker Amager Hospital Akutklinik for uvurderlig støtte og dygtige og omsorgsfulde sygeplejersker og læger.

https://www.instagram.com/p/CLGy6PIpfBt/?igshid=1ao0ypn2zfe5u

Anne Bech har udgivet flere bøger om sundhed og fitness. Hun var tidligere professionel danser og levede indtil hun i 2019 blev ramt af kræft af at rådgive andre om træning. Hun har blandt andet været personlig træner for kendisser som Christiane Schaumburg-Müller og Mascha Vang. Anne Bech blev 43 år.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?