Brand i Dragør natten til søndag

Garage og skur blev brændt helt ned, da der i nat udbrød brand på Rosenlund i Kongelunden. Alle mennesker og dyr slap uskadt. Ejer Sofie Sønderup roser brandvæsnet.

Foto: presse-foto.dk

Af Pia Melander Guilbert

Natten til søndag vågnede Sofie Sønderups yngste datter ved nogle høje brag. Hun kiggede ud, og der var brand foran hendes vindue. Det viste sig at være familiens garage og skur, der stod i flammer. Årsagen er endnu ukendt.

Foto: presse-foto.dk

– Alle dyr overlevede. Høns og ænder kunne vi ikke nå at få væk. De havde hønsegård lige op ad der, hvor det brændte. Klokken 04 fik vi lov til at kigge til dem, og de var okay, men meget våde efter brandslukningen, fortæller Sofie Sønderup til AmagerNyt.

Foto: presse-foto.dk

Sofie Sønderup er meget rørt over al den omsorg og trøstende ord, der allerede er strømmet mod familien. Hun vil gerne rette en stor tak til brandvæsnet:

– De kæmpede for at rede vores hus, og selvom de havde travlt, gav de sig tid til at svare på alle de spørgsmål, man naturligvis har, når man som familie står på afstand og ikke kan se, hvor meget ilden spreder sig, konstaterer Sofie.

Foto: privat
Foto:pirvat
 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?