Narkohandler fældet af borgere

Henvendelser fra opmærksomme borgere betød at Amager nærpoliti fredag i sidste uge kunne anholde to mænd og sigte dem for narkohandel. Ser du noget mistænkeligt, så tøv ikke med at kontakte dit nærpoliti, lyder opfordringen.

Arkivfoto Kim Matthai Leland.

Af Pia Melander Guilbert

Flere borgere i Tårnby kommune har de sidste par uger henvendt sig til politiet, fordi de undrede sig over en bil, der ofte holdt ved Skottegården. Nogle af borgerne luftede mistanke om, at der blev solgt euforiserede stoffer fra bilen og kunne give ret præcist signalement.

Derfor har Amageer nærpoliti haft særligt fokus på området, og fredag måtte de to vagthavende betjente medgive, at det så mistænkeligt ud. De rettede henvendelse til de to mænd i bilen, og det viste sig, at de var midt i en handel.

Betjent i samtale med borgere. Foto: Kim Matthai Leland

De to mænd på henholdsvis 24 og 28 år blev derefter sigtede for salg af kokain og besiddelse af kokain:

”Det er vigtigt – og vi sætter stor pris på – når borgere kontakter os, så vi har mulighed for at tage hånd om de problemer, de oplever i deres nærområde. Det er den her sag et rigtig godt eksempel på, og jeg er godt tilfreds med, at vi fandt og sigtede de to mænd,” udtaler leder af nærpolitiet på Amager, Mikkel Christiansen.

Har du en konkret mistanke, så ret henvendelse til din lokale betjent. Det direkte nummer finder du på www.dinbetjent.dk

Seneste artikler

 

Fik du læst?