Der mangler plads til hestene på Amager

Der meldes om pladsproblemer til alle hestene på Amager, der er det sted i Danmark med flest heste pr. kvadratmeter

Der er mange dejlige heste på Amager – så mange, at det begynder at blive et problem med opstaldning. (Foto: Finn Edvard)

Amager er Danmarks heste ø nummer 1 – og ikke alene ø, men det sted i Danmark, hvor der er flest heste pt. kvadratmeter.

Og det er skønt, at Amagers herlige natur levner plads til disse dejlige dyr, og der er rigtig mange aktive indenfor ridesport på Amager.

Så mange, at det nu begynder at knibe med plads til opstaldning.

Nu er der ventelister

AmagerNyt.dk erfarer, at en stor gård med opstaldning nu har en venteliste på 35 heste, der er skrevet op, ligesom “Amager Hesteskoen”, der dels sælger alverdens produkter til heste og deres ryttere, dels tilbyder opstaldning, også har en mindre venteliste nu.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Der findes alt til heste i Ingrid Paaskes showroom på Tømmerupvej. (Foto. Finn Edvard)

“Ja, vi har fem heste skrevet op nu, og jeg hører, at det begynder at blive rigtig svært at få opstaldning til sin hest herude nu”, fortæller indehaver af “Amager Hesteskoen”, Ingrid Paaske.

Den gamle gård

Hun er et kendt navn indenfor ridesporten på Amager, hvor hun nu i godt fem år har drevet forretning på Tømmerupvej. Lige nu er den gamle gård på stedet ved at blive sat i stand, det er ikke tilladt at rive den historiske bygning ned, så den er ved at blive restaureret i stedet.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Den gamle gård på Tømmerupvej, som nu er ved at blive sat i stand og som huset “Amager Hesteskoen”. (Foto: Finn Edvard)

Indenfor har Ingrid sit showroom, hvor man kan komme ind og prøve diverse udstyr, ellers foregår køb og salg på nettet i disse tider

Flere køber hest

“Hestehandlerne er faktisk steget i omfang i Corona-tiden”, fortæller Ingrid, men salget af udstyr er ikke helt fuldt med.

“Måske der er nogen, der tror, at vi er lukkede, men det er vi altså ikke”, slutter Ingrid Paaske.

Man kan læse om alle Amager Hesteskoens produkter på Ingrids hjemmeside.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?