Kommuner skal kunne teste fra mandag

Det er den melding, landets borgmestre i dag fik ved et stormøde med regionsformand og flere ministre. Om eleverne kommer i skole, er dog stadig uvist.

Arkivfoto Dragør Skole

Af Pia Melander Guilbert

Regeringen lægger op til, at kommunerne skal være klar til at kunne teste skoleeleverne allerede fra på mandag. Det var beskeden til landets borgmestre ved et stormøde i formiddag. Men de nærmere detaljer om, hvordan det skal foregå i praksis, er ikke på plads endnu, skriver TV2.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2021-02-22-regeringen-beder-kommuner-holde-sig-klar-til-genaabning-mandag

– Det er et kæmpestort logistisk arbejde med at få regler og vejledning på plads og uddanne folk. Nu har vi en uge til at arbejde med det, og vi er jo begyndt, så forhåbningen er at få det på plads, udtaler justitsminister Nick Hækkerup.

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?