Amarminoen og den forkerte ende

Et opslag i AmagerNyts facebookgruppe “DragørNyheder” er nået langt omkring. BT, Ekstra Bladet og TV2 Lorry er blandt de medier, der lod sig inspirere, efter et medlem af DragørNyheder lagde et foto op fra sin carport af noget, nogen mente var menneskelort.

Ekstra Bladet var et af de medier, der faldt for sammenkoblingen af lort i carport og Amarminoen.

Af Pia Melander Guilbert

Nogle gange skal det gå hurtigt. Således blev et opslag i facebookgruppen DragørNyheder i sidste uge hurtigt til en større sag. Kvinden, der lagde et foto op af lort i en carport, mente godt nok selv, det måtte være en hunds efterladenskaber, mens andre var helt sikre i på, at problemet var et andet: Lorten var menneskeafføring, og den stammede fra en af de mange vandrere, der i øjeblikket går den 27 kilometer lange Amarmino, der strækker sig fra DR-byen og slutter i Dragør.

Tv2 Lorry interviewede blandt andet en hundelufter i Dragør om problemet med menneskelort i naturen. Mange hunde ruller sig i det, påpegede hun.

På AmagerNyt har vi det lidt blandet med lortefotos, men vi bliver altid stolte og glade, når vi ser tydelige beviser for, at større medier holder øje med os. Onsdag tester vi selv Amarminoen for på den måde at få bedre indblik i, hvor stort problemet med manglende toiletter på strækningen er, og skulle vi undervejs få trang til at teste carport til nr 2 trenden, hører du det fra os som den første. Følg med på denne kanal.

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?