16-årig anholdt for muligt knivstikkeri

En større politiaktion i Ørestad førte i eftermiddags til anholdelsen af en 16-årig dreng. Drengen var i besiddelse af en kniv og forsøgte at flygte. Aktionen skyldes en anmeldelse kl 15.37. Her lød det, at flere mennesker var set kommet løbende ud fra Fields med blod på tøjet.

Foto: pressefotos.dk

Af Pia Melander Guilbert

Et område blev spærret af og metrodriften midlertidigt stoppet på Ørestad station, da der i eftermiddags var politiaktion ved Field´s. En 16-årig dreng blev anholdt og iført håndjern efter at være forsøgt at flygte. Drengen var i besiddelse af en kniv og formodes at stå bag et knivstikkeri på Burger King.

Foto: pressefotos.dk

– Det ligner et knivstikkeri. Men vi har endnu ikke kontakt til nogen tilskadekomne. Vi har været i kontakt med hospitalerne, men her har ingen henvendt sig med knivskader, udtaler vicepolitiinspektør Rasmus Agerskov Schultz til TV2 Lorry:

https://www.tv2lorry.dk/koebenhavn/muligt-knivstikkeri-i-fields-her-bliver-16-aarig-med-kniv-anholdt

Ifølge en anmeldelse klokken 15.37 løb flere folk ud fra Field’s med blod på tøjet, oplyser vicepolitiinspektøren til TV 2 Lorry.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?