No bullshit foredrag med rapdronningen Tessa

Hvad skal vi høre mellem de hårde linjer? Det er emnet, når rap-dronningen Tessa i morgen kommer til Dragør for at fortælle om sn vej ind på den danske musikscene. Foredraget er arrangeret af Ungdomsskolen og henvender sig til udskolingen.

Pressefoto Cph Music Marketing

Af Pia Melander Guilbert

Sebastian Klein, Simon Kvamm og Silas Holst er nogle af de kendte personer, der allerede har holdt fredagsforedrag for Dragørs udskolingselever i 7. til 10. klasse. Og i morgen har Dragør Ungdomsskole, der står bag foredragene, fået rap-dronningen Tessa til at lægge vejen forbi.

– Det er ret unikt, at hun har sagt ja, for det er ikke noget, hun gør normalt, fortæller Camilla Lærkesen fra Ungdomsskolen.

Knugende teknisk overskud

“Tessas skæringer er sublimt selvsikre, og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med sin ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd. Hun er allerede garant for +175 millioner streams på diverse streamingtjenesterog +180.000 følgere på Instagram. Kort fortalt: Tessa holder kadencen–og hun er kun lige begyndt,” lyder det i oplægget.

Camilla Lærkesen kender Tessas manager og derudover har Ungdomsskolen været yderst ihærdig for at få det til at lykkes, røber hun og tilføjer, at Tessa ikke mindst sagde ja, fordi hun synes, at ungdomsskolens tiltag med at skabe oplevelser for de unge under corona-nedlukningen er vigtig.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?