Tårnby Kommune vil udbygge fjernvarme-nettet

Fjernvarme er den eneste rene varmekilde, der kan udnytte varme fra affaldsforbrænding. Derfor går fjernvarme også godt i spænd med FNs verdensmål, siger Tårnbys Borgmester i et fremstød for at udbygge fjernvarmenettet. Se video længere nede

Af Pia Melander Guilbert

Mere grøn varme i rør og radiatorer. Det er formålet medt nyt fremstød for at udbygge fjernvarmenettet, som Tårnby, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe og København Kommune sammen med Centralkommunernes Transmissionsselskab står bag.

”I Tårnby har vi fjernvarme mange steder, og vi arbejder på fortsat udbygning i kommunen. Fjernvarme er den eneste rene varmekilde, som kan udnytte varme fra affaldsforbrænding. Derfor går fjernvarme også godt i spænd med FN´s verdensmål om ansvarligt forbrug og produktion, som vi også arbejder efter i Tårnby”, siger Allan S. Andersen, som understreger, at Tårnby Kommune altid har været frontløbere, når det kommer til grøn energi. Han fortsætter:

Video Tårnby Kommune

”Vi vil gerne have endnu mere grøn varme i rør og radiatorer, og derfor er vi med i kampagnen”.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?