Rundt i byen

I løbet af kort tid, kan der ske meget. Så dukker der nye huse op og pludselig er Hovedbiblioteket lavet om til ”Take Away”. I øvrigt en succes. Lånte bøger afleveres som hidtil i boks. Bestilte bøger, der er hentet på fjernlageret, udleveres ved ”lugen”.

26. februar 2021. “Take Away” på Vestgrønningen 18. Det moderne bibliotek. Bestil bøger, der hentes på fjernlager. Afhent ved lugen. (Foto: Dines Bogø).

Af Dines Bogø

Vedr. Hovedbiblioteket.

Man burde dog ved dårligt vejr have et lille lokale, hvor lånerne med passende afstand kan afvente udlevering af den/de bestilte bøger.

I ”Den gamle By” sker der også noget. Nyt hus i Skipperstræde.

25. februar 2021. Der opføres stadig nyt i “Den gamle Bydel”. Et kig i Skipperstræde mod Bymandsgade. (Foto: Dines Bogø).

På en af Dragør store fordelingsveje er der aktivitet. Hurtigkørende lastvogne kommer med materiale. Måske den bolig langs vejen, der kommer mest tæt på den trafikerede vej.

26. februar 2021. Nej er det ikke et nyt parcelhus med første parket til Hartkornsvej. Adressen er Jægervej 50A og man skal en tur enten over Kirkevej eller Sydstranden for at komme til huset. (Foto: Dines Bogø).

Tæt ved Jægergården på Hartkornsvej opføres moderne villa på koteletgrund. Adressen er dog Jægervej, da Hartkornsvej er facadeløs af hensyn til trafikken, bortset fra to husnumre.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?