Pizzaria i brand

Tirsdag formiddag er der udbrudt en større brand i et pizzaria på Grækenlandsvej. Der er kraftig røgudvikling fra et ventilationssystem. Politi og brandvæsen er massivt tilstede.

Foto: presse-fotos.dk

Af Pia Melander Guilbert

Lidt over ni tirsdag morgen modtog Københavns Politi en anmeldelse om røg i en bygning. Røgen kom fra pizzariet Pappas Pizza,der ligger på hjørnet af Grækenlandsvej og og Parmagade på Amager.

Foto: presse-fotos.dk

– Vi har evakueret en enkelt bygning. Indtil videre er der ingen tilskadekomne, siger politiets vagtchef Thomas Hjermind til Ekstra Bladet https://ekstrabladet.dk/krimi/brand-i-pizzeria-meget-roeg-i-gaden/8489669

Han oplyser, at politiet og brandvæsenet er massivt til stedet i området.

Personer i området bedes følge politiets anvisninger og respektere afspærringerne i området, lyder det.

Det vides endnu ikke, hvordan branden er opstået.

foto: presse-fotos.dk

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?