Grib ideen: Trafiklys sikrer afstandskrav

For mange af de små butikker, der nu igen må holde åbent, er det svært at holde styr på, hvor mange man har lukket ind. Det har Kræmmergården i Dragør fundet en løsning på. Her signalerer et trafiklys med sensorer, om der er fri adgang, eller du vente til nogen er kommer ud.

Foto: Kræmmergården

Af Pia Melander Guilbert

Er der fyldt op, eller kan vi lukke flere kunder ind? De nye afstandskrav skaber udfordringer for butikker, som ikke umiddelbart har ressourcer til både at have en medarbejder til at holde øje med antal og servicere kunderne. Det har Kræmmergården i Dragør fundet en smart løsning på, skriver TV2 Lorry:

https://www.tv2lorry.dk/dragoer/lille-butik-med-stor-loesning-saadan-holder-de-styr-paa-antallet-af-kunder-indenfor

Man har nemlig fået sat et lyssignal op ved døren. Er der grønt, må kunderne gå ind. Er der rødt, må man vente til nogen kommer ud. Takket være de medfølgende censorer, har medarbejderne på Kræmmergården hele tiden styr på, hvor mange der er i butikken. Hvor mange, der kan komme ind, før lyset skifter til rødt, justerer de selv.

– Det har kostet cirka 10.000 kroner, og vi har købt det gennem vores alarmselskab, fortæller indehaver René Petersen til AmagerNyt.

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?